Het Spijslokaal

Museumcafé, lunchroom, catering, vergaderlocatie, inspiratie & meer

Museumcafé, lunchroom, catering, vergaderlocatie, inspiratie & meer

Het Spijslokaal is gevestigd in de sfeervolle oude bewaarschool met verbouwde nostalgische gymzaal van het Openluchtluchtmuseum het Hoogeland in Warffum en beschikt over een heerlijk terras met (speel)tuin. Dit Rijksmonument is in 1903 gebouwd, samen met de gymzaal die in hetzelfde pand is ondergebracht. In de bewaarschool werden jonge kinderen, in de leeftijd van 4-6 jaar opgevangen om op speelse wijze kennis te maken met het onderwijs.


Meer lezen? Neem eens een kijkje op de website van Visit Groningen:

Het Spijslokaal | Visit Groningen


Langs komen in Het Spijslokaal kan voor een pitstop tijdens je museumbezoek met een kopje koffie en een stukje taart, om lekker te komen lunchen, borrelen óf kom jij met een groep? We organiseren graag jouw verjaardag, familie-reunie of ander uitje samen met jou.


Stuur ons een e-mail op spijslokaal@inspiratiecafe-oso.nl of kom langs zodat we meteen de mogelijkheden kunnen bespreken.


Helaas heeft onze telefoon een storing. We doen ons uiterste best dit om probleem op te lossen, maar vandaar dat we vragen een mail te sturen en niet te bellen.


 

Plan je route

Oosterkerkpad 3

9989 AH Warffum


April t/m november

open: dinsdag t/m zondag


December t/m maart

open: zaterdag & zondagCONTACT

spijslokaal@inspiratiecafe-oso.nl

0595 252 160 / 0610193961


Het Auditorium

Voor vergaderingen, cursussen, workshops, seminars etc. hebben wij het Auditorium ter beschikking. Deze prachtige authentieke ruimte heeft indien in theateropstelling een maximale capaciteit van 80 personen. Voor kleinere groepen wordt de inrichting van de ruimte aangepast, zodat u altijd beschikt over een passende en inspirerende vergaderomgeving.Voor meer informatie:

Adres: Oosterkerkpad 3 9989 AH, Warffum
WhatsApp: 0629264301
emailadres: spijslokaal@inspiratiecafe-oso.nl

Inspiratiecafé OSO

Het Spijslokaal

Oosterkerkpad 3 Warffum


Open: dinsdag t/m zondag


spijslokaal@inspiratiecafe-oso.nl

instagram @het.spijslokaal

Neem contact op