OSO

WIE ZIJN WIJInspiratiecafé OSO is in 2018 opgericht door Nicolette van Keulen en inmiddels is het team uitgebreid met nog 5 toppers: Mieke, Thom,

Frency, Ilse en Fayola.Nicolette liep al een tijdje rond met drie passie's (coachen, bakken en een eigen koffiebar). Ze dacht dat ze hieruit moest kiezen om een carriere te kunnen maken totdat ze het boek "The Why Cafe" van John P. Strelecky las. Dit boek inspirerde haar en was de basis van haar bedrijfsidee.


Mieke is onze blije (bagel) bakker! Ze is altijd in voor een gezellig praatje en een kopje koffie. Vergeet ook vooral niet Mieke's cheesecake te proeven! Ook Mieke heeft haar eigen bedrijf (Mokka - Game Art Illustatrions) en illustreert regelmatig ons stoepbord en menubord.


Thom zorgt op vrijdag en zondag ervoor dat er verse bagels gebakken worden, iedereen met een warm welkom begroet wordt en er altijd een goed kop koffie voor je klaar staat, bijvoorkeur met knettersuiker. 


Frency volgt de opleiding Service medewerker breed. Alles wat ze op school leert brengt ze dan ook direct in de praktijk. Met een glimlach begroet ze je bij de deur en maakt een overheerlijke koffie voor je klaar.


Ilse komt ons Inspiratie Team versterken als net afgestudeerd Toegepast Psycholoog gespecialiseerd in positieve psychologie. Maar kijk ook niet verrast op als dit blije ei je een kop koffie komt brengen en adviseert er een portie wafels bij te bestellen.


Nieuw in ons team is Fayola. Deze vrolijke meid vindt het heel erg leuk om haar koffie kunsten te oefenen, dus geef jij haar een uitdaging? Ook kan ze hartstikke goed bakken, dus er zal regelmatig een lekkere taart door haar gebakken worden. Zoals de overheerlijke (devils) chocolade taart!


Vanaf september zal ook Fenne ons team gaan versterken.DAARNAAST.... biedt OSO stageplekken aan voor studenten die zijn vast gelopen en niet meer weten wat ze moeten doen. Naast werkervaring opdoen, gaan ze bij ons een traject aan waarin ze zullen ontdekken wie zij zijn en wat hun doelen zijn. Ze ontdekken hun Big Five for Life en weten na een half jaar hoe ze daar kunnen komen.

REVIEWS


"Een fijne plek (en rustige) plek om een kop koffie, thee of iets lekkers te drinken."


"Erg fijn plekje om rustig te werken. Vriendelijke bediening en belachelijk lekkere taartjes."


"Al meerdere keren afgesproken met anderen bij Inspiratiecafé OSO, en ook soms even in mijn eentje zitten werken met mijn laptop. Het is een heerlijke plek met lekkere koffie, warme chocolademelk en andere lekkernijen zoals brownies en wafels."


"Leuk café, lekkere high tea!"


"Wat een gezellige leuke plek om te zitten met lekkere koffie, zelf je thee samen stellen en lekker eten."


"Wat een ontzettend fijne plek! Je kan er lekker rustig zitten/werken, er staat fijne muziek op en de service is top! Toen ik vroeg of de cake vegan was en het antwoord nee was, bood 1 van de dames direct aan om een vegan wafel voor me te maken. Het was heerlijk! Ik raad het zeker aan."


"Huiskamergevoel in het centrum van Groningen. Heerlijke plek."


"Ik had een Americano en een pecantaart .... beide echt uitstekend! En alles binnenin de ruimte is echt stijlvol en creatief. Bovendien zijn ze heel vriendelijk! Aanbevolen!!"

Gasten van Inspiratiecafé OSO


flyer inspiratiespel a6
flyer
flyer experience

MEER INSPIRATIEBekijk de filmpjes en flyers of kom langs voor een kopje koffie,

lekkere huisgemaakte lunch, een gezellig gesprek of meer inspiratie

in het centrum van Groningen


GET IN TOUCH


Address: Carolieweg 21, 9711LR Groningen

Phone: 050 204 61 70

Contact: info@inspiratiecafe-oso.nl

Inspiratie: coach@inspiratiecafe-oso,nl

Instagram: @inspiratiecafe_oso

KvK: 61343692

OPENING HOURS


Monday - Friday: coffee        9am - 6pm 

                               flexplek     9am - 8pm

Saturday & Sunday: brunch 10am - 6pmFOLLOW US

Copyright © All Rights Reserved