OSO

OVER ONSInspiratiecafé OSO is opgericht door Nicolette van Keulen en inmiddels is het team uitgebreidt met nog 6 topppers: Nienke, Brigitt, Mieke, Jorick, Marleen en Esther.


Nicolette liep al een tijd rond met drie passie's (coachen, bakken en een eigen koffiebar). Ze dacht dat ze hieruit moest kiezen om een carriere te kunnen maken totdat ze het boek "The Why Cafe" van John P. Strelecky las. Dit boek inspirerde haar en was de basis van haar bedrijfsidee.


Nienke is graag creatief bezig. Zo bakt ze taarten, bedenkt ze nieuwe recepten en is ze naast haar werk bij OSO ook eigenaar van Droomcadeaus. Hier verkoopt ze handgemaakte sieraden en cadeaus. Neem een kijkje in de winkel van OSO om haar producten te bewonderen (en te kopen).


Brigitt is een opvallende verschijning met haar vrolijke rode haar. Ze is student aan de kunst academie, grafisch ontwerper (haar kaartjes staan bij OSO te koop) en verzot op glitters.


Mieke is onze vrolijke (bagel)bakker! Ze is altijd in voor een gezellig praatje en een kopje koffie. Ook Mieke heeft haar eigen bedrijf (Mokka - Game Art Illustatrions) en illustreert ook regelmatig onze stoepborden.


Jorick loopt stage bij ons. Hij is altijd enthousiast, precies en leergierig. Zo heeft hij het vak van barista al snel onder de knie.


Marleen is onze andere stagiaire. Een stoere meid die zich niet snel laat afschikken door een nieuwe uitdaging. Ook zij houdt erg van bakken en heeft al nieuwe recepten op de kaart weten te zetten.


And last but not least... Esther is een enthousiaste meid met een passie voor netwerken. Zo zal zij de komende tijd verschillende workshops en activiteiten op het gebied van netwerken en talentorientatie gaan organiseren. 

REVIEWS


"Een fijne plek (en rustige) plek om een kop koffie, thee of iets lekkers te drinken."


"Erg fijn plekje om rustig te werken. Vriendelijke bediening en belachelijk lekkere taartjes."


"Al meerdere keren afgesproken met anderen bij Inspiratiecafé OSO, en ook soms even in mijn eentje zitten werken met mijn laptop. Het is een heerlijke plek met lekkere koffie, warme chocolademelk en andere lekkernijen zoals brownies en wafels."


"Leuk café, lekkere high tea!"


"Wat een gezellige leuke plek om te zitten met lekkere koffie, zelf je thee samen stellen en lekker eten."


"Wat een ontzettend fijne plek! Je kan er lekker rustig zitten/werken, er staat fijne muziek op en de service is top! Toen ik vroeg of de cake vegan was en het antwoord nee was, bood 1 van de dames direct aan om een vegan wafel voor me te maken. Het was heerlijk! Ik raad het zeker aan."


"Huiskamergevoel in het centrum van Groningen. Heerlijke plek."


"Ik had een Americano en een pecantaart .... beide echt uitstekend! En alles binnenin de ruimte is echt stijlvol en creatief. Bovendien zijn ze heel vriendelijk! Aanbevolen!!"

Gasten van Inspiratiecafé OSO


MEER INSPIRATIEBekijk de filmpjes of kom langs voor een kopje koffie, lekker hapje, gezellig gesprek of meer inspiratie


GET IN TOUCH


Address: Carolieweg 21, 9711LR Groningen

Phone: 050 204 61 70

Email: info@inspiratiecafe-oso.nl

OPENING HOURS


Tuesday - Friday: 10am - 6pm

Saturday: 10am - 5pm

Sunday: 12am - 5pm

FOLLOW US

Copyright © All Rights Reserved