WAAROM

ZOU JE ZOEKEN NAAR EEN DROOMBAAN?

Toen ik net afgestudeerd was dacht ik "ik wil gewoon een baan". Geld verdienen, zodat ik in mijn vrije tijd leuke dingen kon gaan doen, mooie kleren kon kopen en een groot appartement stylish inrichten. Die droom baan, dat komt later wel. Dus ging ik opzoek naar werk. Ik had een mooi CV met daarop twee studies, een breed scala aan interesses, interessante bijbaantjes met relevante ervaring, twee jaar bestuurservaring én ik sprak meerdere talen. Dat wordt een kat in 't bakkie dacht ik...

 

Viel dat toch even tegen. Na vele sollicitatiebrieven te hebben gestuurd was ik nog niet veel verder. Helaas heeft de meerderheid van de hoogopgeleidden, recent afgestudeerden zo'n CV. Hoe zorg je er dan toch voor dat je opvalt in die stapel met CV's?

 

Door te ontdekken wat jouw Big Five for LifeTM en Reden van Bestaan (RVB) is.

 

Mijn advies is dus: ga wél voor die droombaan, want dan val je op! Met behulp van jouw Big Five for LifeTM kan jij aan een toekomstige werkgever uitleggen wat jij wilt doen, zien en beleven in jouw leven én waarom die baan/bedrijf zo goed bij jou past. En wie wil er nou niet een gepassioneerde, talentvolle werknemer die werk wil doen waar behoefte aan is?!

 

Daarbij moet je niet vergeten dat wij 1/3 van ons leven op werk doorbrengen en dat wij steeds langer door zullen moeten werken. Van de overige tijd slapen wij ook nog eens 1/3. En vergeet ook niet je kindertijd en de overige jaren die je al geleefd hebt! Ervanuit gaande dat we gemiddeld 80 jaar oud worden. Wil je dan echt wachten tot je pensioen voordat je het leven van je dromen gaat leven? Ik niet.

 

De onderstaande afbeelding geeft aan waarom je voor die droombaan moet gaan:

Zorg ervoor dat jij in het middelpunt staat en leeft volgens jouw Big Five for LifeTM. Hiermee voorkom je dat jij bij één van deze b's (burn-out, bore-out of blut) uitkomt.

 

Wil je meer weten over wat Big Five for LifeTM voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.