Nienke

Ik hoop samen met jullie van mijn droom werkelijkheid te kunnen maken!


Elke dinsdag serveer ik je een lekker kopje koffie of thee.  Daarnaast kan ik je vanaf komende herfst  ook helpen als schrijfcoach tijdens  het sollicitatieproces. Ik geef begeleiding bij het opstellen van een CV en motivatiebrief.  Heb jij sollicitatiehulp nodig? Stuur  dan een mail voor een afspraak (zie formulier hieronder).


Naast dat ik elke dinsdag  bij OSO werk ben ik ook ontwerper van handgemaakte sieraden. Van jongs af aan ben ik altijd al creatief bezig geweest. Ik knutselde  er vrolijk op los en maakte ik onder andere mijn eigen sieraden. Er was altijd wel iets nieuws te bedenken en te proberen, waar ik mijn creatieve ei in kwijt kon. In het knutselen kon ik mezelf zijn en vond ik altijd veel plezier.


Naarmate ik ouder werd, kwam het knutselen wat meer op de achtergrond te staan. De sleur van studie, werk en het dagelijkse leven kreeg steeds meer de overhand. Totdat ik op een gegeven moment overspannen thuis kwam te zitten, vanwege een baan waarin ik totaal niet mezelf kon zijn... Toen ik weer een beetje bij begon te komen, kwam mijn creatieve geest weer naar boven drijven en trok ik mijn sieraden spulletjes weer uit de kast. Enthousiast ging ik aan de slag en hier werd ik zo blij van dat er door mijn hoofd schoot 'Kon ik hier maar mijn werk van maken!'. In eerste instantie was dit geen serieuze gedachte, maar wel een gedachte die ik niet meer los kon laten... En zo was het idee van 'Droomkralen' geboren.


Dat ik ziek thuis kwam te zitten was natuurlijk niet leuk, maar het heeft mij wel geleerd om beter naar mijn gevoel te luisteren. En op dit moment zegt mijn gevoel dat ik er gelukkig van wordt wanneer ik mijn creativiteit de ruimte geef. Dit gevoel hoop ik met mijn sieraden ook aan anderen door te kunnen geven en ik hoop dat ik anderen ook kan inspireren in hun eigen creativiteit.


Nicolette bood mij aan om mijn sieraden bij Inspiratiecafé OSO neer te zetten en te verkopen. Ik hoop dat mijn droom voor 'Droomkralen' vanuit hier kan gaan groeien, en dat ik samen met haar mee mag groeien.


Benieuwd naar mijn ontwerpen? Hier kan je vast een kijkje nemen: droomkralen.etsy.comKom je  op de thee voor meer inspiratie?