CONCEPT

 

een ongedwongen ruimte waarin mensen zichzelf mogen zijn, ontdekken en ontwikkelen.

En dat in het centrum van de gezellige stad Groningen.

Met een koffietje in de hand op zoek naar dromen!

In Inspiratiecafé OSO – wat Surinaams is voor thuis – kunnen mensen langskomen voor een kopje koffie, een lekker stuk taart, een werk/studieplek én: een coachingsgesprek. Het is een laagdrempelige plek om te kunnen praten over werk, werkgeluk en dus levensgeluk. Naast loopbaancoaching worden er workshops gegeven en is het doel gasten dusdanig te inspireren dat ze met plezier naar hun toekomst kijken.

 

De combinatie van koffie en coaching in een huiselijke, ongedwongen sfeer: welkom in Inspiratiecafé OSO!

 

Naast de hapjes en drankjes staan er oefeningen op de menukaart die je zelfstandig, met jouw gezelschap of met het personeel door kan nemen. Ook zullen er in de middag- en avonduren regelmatig inspirerende activiteiten worden georganiseerd, zoals inspiratieavonden, autisme cafés en verschillende workshops, waaronder een Big Five for LifeTM Discovery workshop en een Life Safari. In de agenda kan je zien wanneer de eerst volgende activiteit is.

 

Inspiratiecafé OSO is dus een aanwinst voor Groningen, een stad waar de werkloosheid hoog is en de kansen voor starters laag zijn. En in deze tijd waarin veel mensen met tegenzin naar hun werk gaan, of zelfs kampen met burnouts en bore-outs, motiveren wij ze om meer te doen dan werken om te leven: wij inspireren tot werkgeluk. En de ingrediënten van werkgeluk zijn: de ruimte om jezelf te zijn, de kans om iets waardevols bij te dragen, de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren én plezier.

 

De combinatie van koffiebar en coaching is nieuw in (Noord) Nederland. En is inspireerd door het boek 'The Why Cafe' (John P. Strelecky). Vernieuwend is hoe de koffie en de coaching elkaar beïnvloeden en versterken! Voor ons is de koffie een belangrijke ingang tot persoonlijke ontwikkeling. De huiselijkheid van onze koffiebar biedt een ongedwongen ruimte, waarin mensen zich gemakkelijk laten inspireren.